Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ακόμα μία φίμωση!

Ευχαριστούμε πολύ το neg-news.blogspot.com για την καταγγελία που μας έστειλε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ



Ανάξιοι, ανήθικοι ή απλά.... αξιολύπητοι...



Σήμερα αναγνώστης μας έστειλε το εξής μήνυμα:
 
"Το Σάββατο το μεσημέρι η αδερφή μου είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι και χρειάζεται αίμα. Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει παρακαλώ να επικοινωνήσει στα εξής τηλέφωνα:
6983631182 και 6983728434
Η αδερφή μου βρίσκεται στα Γιάννενα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το όνομά της Ιωάννα Ραμαντάν και η ομάδα αίματός της είναι Α θετικό.
Παρακαλώ πολύ βοηθήστε... Ευχαριστώ!!!"

Εμείς με όλη την καλή διάθεση το αναρτήσαμε (http://neg-news.blogspot.com/2010/09/sos_14.html) και με δική μας πρωτοβουλία επικοινωνήσαμε με το tromaktiko προκειμένου να γίνει αναδημοσίευση και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο το κορίτσι που βρίσκεται σε κίνδυνο.Ύστερα από λίγη ώρα αναμονής και αφού είδαμε πως το tromaktiko δεν έκανε αναδημοσίευση, κάναμε ακόμη μία προσπάθεια επικοινωνώντας και πάλι μαζί του προκειμένου να αναδημοσιευτεί η έκκληση του αναγνώστη μας για βοήθεια.
Μετά από αρκετή ώρα είδαμε επιτέλους την ανάρτηση στο tromaktiko. H χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη καθώς μπορέσαμε να διαδώσουμε την είδηση κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν ελπίδες για να βρεθεί αίμα και να σωθεί το κορίτσι. Ωστόσο όταν κοιτάξαμε καλύτερα είδαμε πως η πηγή έλειπε από την ανάρτηση! Στείλαμε μήνυμα στο tromaktiko για το γεγονός ότι δεν μπήκε η πηγή αλλά κανένα αποτέλεσμα. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε να γίνονται πολλές αναδημοσιεύσεις σε άλλα blogs τα οποία έβαζαν ως πηγή το tromaktiko αφού δεν ξέρουν ποια είναι η πραγματική πηγή.
Κρίμα...Μέχρι τώρα πιστεύαμε πως τα κανάλια κλέβουν ειδήσεις ώστε να φτάσει στα ύψη η τηλεθέαση αδιαφορώντας για την ποιότητα της είδησης. Πού να σκεφτόταν κανείς πως θα γινόταν και στα blogs.... Δεν βαριέσαι...Απλά αυτό το λέμε για να ξέρει ο κόσμος για τι blog μιλάμε. Δεν πιάνουν μία στο tromaktiko. Και να φανταστεί κανείς ότι θέλουν να αποκαλούνται συνέχειά του. Ας γελάσουμε λίγο... Δεν είναι άξιοι ούτε να το σκέφτονται... Δεν έχουν λόγο ύπαρξης...
Ιδού η ανάρτηση του..."τρομακτικου" (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/sos_14.html)

Ευχαριστούμε πολύ. Είμαστε μαζί σου και σε στηρίζουμε Antitro-ma-ktiko...