Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Καμία επίσημη απάντηση κι εσείς συνεχίζετε να τον υποστηρίζετε

Σχετικά μ' αυτήν την καταγγελία θα ήθελα να σας μεταφέρω κάποιες σκέψεις μου...




Όλοι λίγο πολύ οι πολέμιοι του μαϊμουδοblog γνωρίζουμε για το τι άτομα είναι. Προσωπικά δεν εξεπλάγην καθόλου από την καταγγελία του noodle bar. Πολύ φοβάμαι όμως δεν είναι η μοναδική εταιρεία που της έγινε πρόταση.

Για να μη σας κουράσω όμως, προχωράω κατευθείαν στο θέμα: Είδαμε πολύ γρήγορα μια απάντηση σχετική με την καταγγελία από το athensbars.gr στο μαϊμουδοblog.
Φυσικά ούτε που μ' ενδιαφέρει για το athensbars (αν και "βρωμάει" μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους).

Γιατί όμως δεν είδαμε μια απάντηση από το μαϊμουδοblog;;;
Θα μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει μια ανάρτηση με την απάντησή του, ακόμα και να την τοποθετήσει και στο sidebar. Αν όμως έδινε μια απάντηση, αυτομάτως θα αναδείκνυε και την καταγγελία που έγινε εις βάρος του!!! Τότε θα δημιουργούνταν το εξής πρόβλημα: Από εκεί που θα γνώριζαν για την καταγγελία μόνο οι πολέμιοί του, τώρα θα γνώριζαν και οι αναγνώστες του. Κι έτσι κάποιοι θα καταλάβαιναν το τι συμβαίνει με το μαϊμουδοblog και θα τους έχανε από αναγνώστες. Ίσως αυτοί να "τραβούσαν" κι άλλους μαζί τους. Φυσικά, πάντα θα έμεναν μαζί του αυτοί που νομίζουν ότι το μαϊμουδοblog είναι το μοναδικό blog στον κόσμο!!!! Ή ότι το .blogspot.com είναι μια δική του εφεύρεση.

Αναδημοσιεύστε ελεύθερα!!!