Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Tromaktike, είσαι γελοίος!!!!

Δείτε πως αλλιώς φιμώνει το μαϊμουδοblog...
.
.
.

Του έχω ζητήσει άπειρες φορές να κάνει μια ανάρτηση αλλά με φίμωσε κανονικά όπως και αρκετά αξιόλογα blogs...

Τουλάχιστον το troktiko, έκανε έβγαζε στις αναρτήσεις του και αυτούς που το κράζανε...

Έκανα λοιπόν στα γρήγορα ένα προφίλ στο facebook με σκοπό να "αυτοδιαφημιστώ" στο προφίλ του.

1. Δεν αφήνει κανέναν να γράψει στον τοίχο του, γιατί στις αρχές τον είχαν κράξει πολλά άτομα. Αντιθέτως "κλείδωσε" τη συγκεκριμένη επιλογή και συγχρόνως έσβησε όλα τα posts των αναγνωστών. Πρόσφατα, την "άνοιξε" ξανά την επιλογή, αλλά βγήκε κάποιος και τον έκραξε ξανά με αποτέλεσμα να "ξανακλειδώσει" τις αναρτήσεις από αναγνώστες.

2. Πριν λίγο με το προφίλ στο facebook, έκανα post το antitro-ma-ktiko σχολιάζοντας δικές του αναρτήσεις (το ξέρω είναι άσχημο πράγμα το spam και ήταν η πρώτη φορά που το έκανα - ήθελα να δω μέχρι που θα τραβούσε το σχοινί) :


 Φυσικά, αν ανατρέξετε στις συγκεκριμένες αναρτήσεις του, θα δείτε ότι πλέον τα σχόλιά μου δεν υπάρχουν γιατί τα έσβησε. Επίσης, δεν μπορώ πια ούτε σχόλιο να κάνω!!!! Δεν γνωρίζω αν υπάρχει η δυνατότητα να "κλειδώσει" συγκεκριμένο χρήστη ή αν αναγκάστηκε να κλειδώσει τα σχόλια όλων των αναγνωστών...

Προς μαϊμουδοblog: Θα βρίσκω συνέχεια τρόπους για να σου σπάω τα νεύρα!!!! Γιώργο και Σάκη (και όποιος άλλος κρύβεται θα τον βρω...), ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ 2 ΑΤΟΜΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!